NOVA KNJIGA!!! NAJBOLJŠE IZ NAŠEGA KOTLIČKA

CENA KNJIGE: 22,00€
Več kot 180 izbranih receptov, 150 strani in več kot 250 barvnih fotografij v 5-ih poglavjih:
- Iz potoka, reke ali jezera
- Iz morja
- Iz gozda
- S kmečkega dvorišča
- Z domačega vrta

Zakaj kotliček in zakaj knjiga?
Udeleževali smo se kuharskih tekmovanj, se učili, nabirali izkušnje, zmagovali, z Lidijo pa sva pogosto sodelovala v komisijah za ocenjevanje, zlasti ribjih jedi. Večina naših lepih spominov je vezana na kotliček in druženje ob njem.
Knjiga je nastajala v duhu »ko si srečen in ko srečo bi rad še delil z nekom«. V njej smo zbrali naše najljubše jedi, ki jih običajno pripravljamo v kotličku. Zavedamo se pomena zdrave prehrane, zato, če se le da, v kotličku pripravljamo ribe, morske sadeže, divjačino, gobe, sadje in zelenjavo z domačega vrta ali pa nabavljamo živila na kmetijah z ekološko vzrejo in pridelavo.
Slovenija je pravi mali raj za užitke v naravi. O tem so si edini vsi, ki prihajajo v našo deželo. Občudujejo našo naravo, gore, vode, gozdove, neskončno uživajo v odlični hrani in naših vinih. V vsem tem bi morali tudi sami večkrat uživati. S kotličkom je vse to še lepše!
Kotliček povezuje družino in prijatelje, dviguje razpoloženje, vzpodbuja tek, tudi tekmovalnost, omogoča pa pripravo zdrave hrane in nebeško okusnih jedi, vzpodbuja razpravo o hrani, s tem se širi znanje in kakovost prehrane. Ne pozabite, da so danes največje dragocenosti družina, prosti čas, neokrnjena narava, dobra družba, neoporečna hrana in zdravje.

  • z OVITEK izbor 14.11.2017 150x150 NOVA KNJIGA!!! NAJBOLJŠE IZ NAŠEGA KOTLIČKA
 

Sorodni članki: